Βιοσυντονισμός & Pilates

Biosyntonismos1
Biosyntonismos2

Γιατί εμείς στην ARTaction προτείνουμε βιοσυντονισμό
Στην προσπάθειά μας για καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Ομοιοπαθητικό Βιοσυντονιστή Κωνσταντίνο Ηγουμενίδη.

Ο βιοσυντονισμός ανήκει στην Ολιστική θεραπευτική και στηρίζεται στην φιλοσοφία που διέπει και την Ομοιοπαθητική. Πρόκειται για μία πρόσφατη εξέλιξη στον χώρο της θεραπευτικής που δίνει την δυνατότητα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Στόχος της μεθόδου είναι η επαναφορά του οργανισμού σε κατάσταση ισορροπίας.

Ένα από τα τεστ που μας εντυπωσίασε και που μας έδωσε λύσεις ως προς την επιλογή του ορθού ασκησιολογίου ήταν το τεστ της σπονδυλικής στήλης ή αλλιώς ‘vertebral profile test’. Όλοι γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι σήμερα υποφέρουν από προβλήματα σκελετικά.

Εμείς σήμερα με την βοήθεια του βιοσυντονισμού μπορούμε και ανιχνεύουμε όχι μόνο ποιο σημείο της σπονδυλικής στήλης παρουσιάζει πρόβλημα, αλλά παράλληλα και ποια είναι τα αντίστοιχά όργανα και συστήματα του σώματος που σχετίζονται με τον σπόνδυλο που πάσχει.

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο και βοηθητικό τεστ είναι αυτό του ψυχολογικού προφίλ, το οποίο ουσιαστικά είναι τρία τεστ μαζί και τα οποία αφορούν στον ψυχισμό του ανθρώπου που το κάνει. Γνωρίζουμε πόσο πολύ επηρεάζει το σώμα μας και τους μύες μας η κατάσταση της ψυχής μας. Αν είμαστε κατηφείς, μελαγχολικοί, στενοχωρημένοι, με ένταση, είναι σίγουρο ότι και το σώμα μας ακολουθεί. Με το τεστ αυτό φωτογραφίζουμε  όχι μόνο την κατάσταση της στιγμής αλλά και βαθύτερες καταστάσεις που είναι ριζωμένες στην ψυχή μας και έχουμε την δυνατότητα να επέμβουμε έτσι ώστε να φέρουμε εξισορρόπηση.

Πέραν των παραπάνω μας δίνεται η δυνατότητα να ανιχνεύσουμε, μέσω από ένα γενικό έλεγχο,  όλα τα οργανικά συστήματα του σώματός μας και με την βοήθεια της συσκευής του βιοσυντονισμού να ανακαλύψουμε προδιαθέσεις του οργανισμού μας σε διάφορες παθήσεις, αλλά και να επέμβουμε με ολιστικό τρόπο σε υπάρχουσες ανισορροπίες του οργανισμού μας.

Ο έλεγχος γίνεται με την εξελιγμένη, τρίτης γενιάς , συσκευή βιοσυντονισμού Asyra Pro, αμερικάνικης τεχνολογίας.

Τα τεστ γίνονται από τον Ομοιοπαθητικό Θεραπευτή- Βιοσυντονιστή κύριο Ηγουμενίδη Κωνσταντίνο είτε στo χώρο του Artaction, είτε στον χώρο σας κατόπιν συνεννοήσεως   (κλείσιμο ραντεβού γιά  μίνιμουμ αριθμό ατόμων).

Επίσης στο γραφείο του θεραπευτή στην Ραφήνα, στην οδό Ηλία Καραγιάννη 6 (κέντρο Ραφήνας).

Για συνεννόηση με γραμματεία Artaction καλέστε τον Κο Πολίτη Λουκά στο 6945441959

Για συνεννόηση με τον Ομοιοπαθητικό Κο Ηγουμενίδη καλέστε στο 2294154566 (αν δεν απαντήσει αφήστε όνομα και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσει μαζί σας).