Βιοενεργειακός ελεγχος με το Asyra Pro

Ανισορροπίες και αδυναμίες στα συστήματα των οργάνων μας

Το σκανάρισμα  θα προσδιορίσει ποια  από τα κύρια όργανα του σώματός σας βρίσκονται σε καταστάσεις στρες  ή αδυναμίας. Καθώς τα οργανικά συστήματα  συνδέονται μεταξύ τους τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά, το σύστημα μπορεί επίσης να υποδείξει  την αιτία της ανισορροπίας.

Διατροφικές ανάγκες και τροφική  δυσανεξία

Το σκανάρισμα σε σχέση με τα θρεπτικά στοιχεία παρέχει ένα εξαιρετικό δείκτη των απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς επίσης για  τυχόν ευαισθησίες  ή αλλεργίες που μπορεί να έχετε σε τρόφιμα.  Προσδιορίζει επίσης τυχόν προβλήματα απορρόφησης και αφομοίωσης.  Το τεστ της δυσανεξίας των τροφίμων θα βοηθήσει στο ξεμπλοκάρισμα του μεταβολισμού με αποτέλεσμα απώλεια βάρους, εφόσον αυτό συνδυαστεί με σωστό διατροφικό πλάνο.

Biosyntonismos4
Biosyntonismos5

Περιβαλλοντική και αλλεργιογόνος  ευαισθησία

Αυτό το είδος της ευαισθησίας είναι συχνά ένα σύμπτωμα ανισορροπιών βαθύτερων επιπέδων,  έτσι ώστε να χρειάζεται  απευαισθητοποίηση ο ασθενής  λαμβάνοντας  ψηφιακά  ομοιοπαθητικά  φάρμακα, σε συνδυασμό με ένα ευρύτερο πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας.

Τοξικό φορτίο στο σώμα

Η παρουσία των τοξινών επηρεάζουν την υγεία έντονα,  οπότε χρησιμοποιούμε την εξέταση για τον εντοπισμό τυχόν τοξινών  που επηρεάζουν την υγεία σας.  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πόσο καλά λειτουργεί το ήπαρ σας ,  δεδομένου ότι είναι το κύριο  όργανο αποτοξίνωσης.  Το να εξασφαλίσουμε  ότι το σώμα σας  χειρίζεται τις τοξίνες αποτελεσματικά είναι ένα ουσιαστικό μέρος κάθε προγράμματος θεραπείας.

Biosyntonismos6

Πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών

Φαίνεται ότι στην εποχή μας οι ορμονικές διαταραχές είναι ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές, που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά η ορμονική αποκατάσταση βοηθάει σημαντικά. Επίσης, πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κ.τ.λ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές. Ο ψυχισμός μας επίσης επηρεάζεται από τις ορμόνες μας.

Ψυχολογικό προφίλ

Ψυχολογικό προφίλ του ατόμου το οποίο βοηθάει να συνειδητοποιηθούν υποσυνείδητες τάσεις και πρακτικές με αποτέλεσμα βοήθεια στην καλύτερη αντιμετώπιση της ζωής.

 Εξισορρόπηση των τσάκρας

Ανίχνευση των ενεργειακών κέντρων  (τσάκρας) σύμφωνα με την ανατολική ιατρική και εξισορρόπηση του ατόμου σε αιθερικό και ενεργειακό επίπεδο.