Ποιοί είμαστε

Είμαστε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία οργάνων πιλάτες.

Επίσης παρέχουμε εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου στην μέθοδο πιλάτες.

Η εταιρία συνεργάζεται με την Πολύζου Χριστίνα και την Πολίτη Θεώνη στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η Χριστίνα Πολύζου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε χορό στην Αθήνα στην ανώτερη επαγγελματική σχολή της Αννας Πετροβα.
Ειναι μέλος της βασιλικης ακαδημιας χορου του Λονδίνου.
Δίδαξε και χόρεψε με επαγγελματικές ομάδες σύγχρονου χoρού και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την γιόγκα και τον διαλογισμό, καθώς και μορφές εναλλακτικών θεραπειών. Την ίδια εποχή ασχολείται, εκπαιδεύεται και εμβαθύνει στην μέθοδο Pilates.
Το 1994 γυρίζει στην Θεσσαλονίκη και ιδρύει το ART action studio PILATES , τον πρώτο εναλλακτικό χώρο στη μέθοδο Pilates.

Η Θεώνη Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα και η πρώτη της επαφή με το σύστημα Πιλάτες έγινε το 1993 στην Νότια Αφρική.

Ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας.

Τo 1997 το ART action studio PILATES δημιουργει το ART action PILATES training το οποιο προσφερει αρτιο και ολοκληρωμενο προγραμμα εκπαιδευσης της μεθοδου PILATES.

Το 2001 εγκαινιαζεται το πρωτο ART action studio PILATES στην Αθηνα.

Το 2003 εγκαινιαζεται το δευτερο ART action studio PILATES στην Αθηνα .Το ART action studio PILATES απο την πρωτη στιγμη χρησιμοποιει μηχανηματα PILATES τα οποια κατασκευαζει η ιδια η ART action.

Το 2008 η ART action studio PILATES παρουσιαζει στην Ελληνικη αγορα τα ART action PILATES mashines τα πρωτα μηχανηματα της μεθοδου PILATES που κατασκευαζονται στην Ελλαδα.

Το 2009 η ART action PILATES συμμετεχει στην 5η διεθνη εκθεση sports show & fashion παρουσιαζοντας αρτια ολοκληρωμενα προγραμματα εκπαιδευσης της μεθοδου PILATES καθως και την πληρη σειρα των μηχανηματων της μεθοδου PILATES.

Το 2010 εγκαινιαζεται το τριτο ART action studio PILATES στην Ραφηνα.

Στόχος του ART action studio PILATES ειναι να συμβαλει στην διαδοση της μεθοδου PILATES στην Ελλαδα πιστευοντας οτι η γυμναση με την μεθοδο PILATES ειναι οτι καλυτερο σημερα, οπως επισης να μπορέσει να βοηθήσει όλους αυτούς που θα μας επισκεφτούν, να βρούν τον προσωπικό τους δρόμο για να μπορέσουν να αποθεραπευτούν και ταυτόχρονα να γυμναστούν.
Η γνώση, φροντίδα και η εξιδείκευση των δασκάλων που εργάζονται στα studios ART action Pilates, είναι εγγύηση για τα θετικά αποτελέσματα. Όλο το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και η αγάπη που έχουν για το σώμα και τους ανθρωπους κάνει το μάθημα ξεχωριστό.

Σε μας η γυμναστική σας και η εκπαιδευση σας είναι προσωπική μας υπόθεση.