Pilates Studio θεσσαλονίκη

 

Απο τo 2012 το ARTaction Pilates έχει στέγη ξανά στην Θεσσαλονίκη.!

Η Χριστίνα Πολύζου δημιούργησε ένα νέο μοντέρνο και φιλικό στούντιο στο κέντρο της πόλης, στην Ίωνος Δραγούμη 57. Ένας ζεστός, φιλόξενος και καθόλα επαγγελματικός χώρος όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε το σώμα σας, την υγεία του, την ομορφιά του στους εξειδικευμένους δασκάλους. Πλήρως εξοπλισμένο και σε μεγάλη γκάμα με όλα τα αυθεντικά μηχανήματα της μεθόδου Pilates, universal reformer, barrels, springs, cadillac, wunda chair, είναι ο χώρος που θα βρείτε ό,τι αφορά τη μέθοδο που έχει γίνει εύρεως γνωστή και αγαπητή τις τελευταιες δεκαετίες. 

Πρωτοπόρος στον χώρο, η Χριστίνα σας προτείνει ένα μάθημα καλοσωρίσματος για να δείτε απο κοντά ένα πρότυπο στουντιο εναλλακτικής, ορθοσωμικής και θεραπευτικής άσκησης στο οποίο θα συζητήσετε τους στόχους σας και θα απολαύσετε τα αποτελέσματα ενος υγιούς, δυνατούς και όμορφου σώματος. Μην χάνετε ουτε λεπτό!

Οι συνεργάτες στον χώρο του ARTactionThessaloniki είναι άρτια εκπαιδευμένοι απο την Χριστίνα και σας φροντίζουν για να φροντίσετε και εσείς τον ευατό σας. Φτιάξτε το πρόγραμμα σας επιλέγοντας τα εξατομικευμένα προγράμματα PILATES ή τα ομαδικά τμήματα. Ο συνδυασμός των δυο είναι εφικτός και προτείνεται γιατί υπάρχει μεγάλη ευελιξία στα ωράρια που μπορείτε να σχεδιάσετε. Στα εξατομικευμένα μαθήματα θα βρείτε το δικό σας προγραμμα ασκήσεων που θα κάνει το σώμα σας να ξανανιώσει. Αφορά όλες τις ηλικίες, είναι ασφαλές για τις εγκύους, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματική αναγκή και προσεγγίζουμε θεραπευτικά τυχόν ευαισθησίες, πόνους, δυσκαμψίες. Εσύ πόσο θα περιμένεις για να πάψεις να πονάς?

Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βηματα των χορευτών στο μάθημα που διδάσκει η Χριστίνα. Το BARRE CONCEPT by ARTaction θα σας κάνει να νιώσετε την φλόγα του ρυθμού και θα γυμνασει όλους τους μυς σας. Το όνειρο του χορού δεν εγκαταλείπεται ποτε!

Εάν θέλετε να έχετε μια βαθεία γνωση για το σώμα σας και να συναντηθείτε με τον εαυτό σας σε μια ώρα ησυχίας, δοκιμάστε το μάθημα SPIRITUAL YOGA - BODY VOICE by ARTaction με την Χριστίνα. Δουλεύοντας ασκήσεις απαιτητικές, ισορροπίας, ευλιγισίας, αντοχής, πέρνοντας χρόνο και δουλεύοντας με υπομονή και σωστή καθοδηγηση για να κατακτήσετε το τέλειο, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον ευατό σας. Η λύση για ό,τι ψάχνεις είναι μέσα σου!

Το AERIAL FLOW YOGA είναι ένα μάθημα που σας γυρίζει τον κόσμο ανάποδα! Σας αποζημιωνει με την αίσθηση ελευθερίας επάνω στα πανιά και την απόκτηση δυνατών χεριών. Απαιτεί επιθυμία για δράση και πρόκληση για ζωή. Η Σοφία σας καθοδηγεί με συνέπεια και ασφάλεια σε αυτό το μάθημα που είναι μονόδρομος....θα το αγαπήσετε!

 

Τα studios ARTaction Pilates

Για περισσότερο από είκοσι χρόνια στα studios ARTaction Pilates προσφέρουμε εξατομικευμένη και μεθοδευμένη εκγύμναση. Η πολυετής διδακτική μας πείρα και η δραστηριοποίηση μας στον χώρο της άσκησης και της ευεξίας συντελούν στην εξάπλωση της μεθόδου Pilates.

 

Γϊνε ένας καταξιωμένος επαγγελματίας. Γίνε ένας άρτια εκπαιδευμένος Pilates instructor.

Η Χριστίνα και η ARTaction Pilates παρέχει άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα της μεθόδου Pilates

Μαζί της μπορείτε να διδαχτείτε την "τέχνη" της μεθόδου Pilates και να γίνεται ένας επιτυχημένος επαγγελματίας. 

ARTaction Θεσσαλονίκης: FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Στην πρώτη επίσκεψη

Κλείνοντας ένα τηλεφωνικό ραντεβού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα πρώτο δωρεάν μάθημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα ενημερώνοντας μας τι σας ενδιαφέρει να δυναμώσετε ή να φροντίσετε στο σώμα σας. Ταυτόχρονα θέλοντας να κάνουμε την πρώτη αυτή γνωριμία σας ουσιαστική, ζητάμε να σημειώσετε τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές ευαισθησίες για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο ασκησιολόγιο για εσάς.

Τι να έχετε μαζί σας

Θα χρειαστείτε να έχετε άνετα ρούχα για την άσκηση. Προτιμήστε να μην σας σφίγγουν και να μην είναι πάρα πολύ φαρδιά. Ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες και μια πετσέτα για να χρησιμοποιήσετε στα στρώματα και τα όργανα είναι απαραίτητα. Υπάρχουν αποδυτήρια για να αλλάξετε και ντουλάπια για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κατά την ώρα του μαθήματος.

Ωράρια

Σε όλα τα studios ARTaction Pilates θα βρείτε μαθήματα σε όλη την διάρκεια της ημέρας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Για να έχετε περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους ρυθμίσεις που έχει το κάθε στούντιο στην περιοχή που λειτουργεί επικοινωνήστε με τη αντίστοιχη γραμματεία τηλ 2310517334.

Εξατομικευμένα Τμήματα

Ξεκινώντας τα μαθήματα σας σε εβδομαδιαία βάση μπορείτε να ενσωματωθείτε στα εξατομικευμένα τμήματα. Η ουσιαστική δομή αυτού του προγράμματος είναι ότι είστε μέλος μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που ασκούνται. Ο καθένας από εσάς ακολουθεί ένα προσωπικό ασκισιολόγιο που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά να δυναμώσει το σώμα του. Ο δάσκαλος είναι κοντά σας για να σας κατευθύνει προσώπικα, να σας βοηθήσει να αναγνωρίστε το σώμα, να δυναμώσετε μυικά και να εξελιχθείτε. Αυτός είναι και ο λόγος που στο πρώτο δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα συμπληρώνετε μια φόρμα με τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές ευαισθησίες.

Ομαδικά Τμήματα

Αυτά τα τμήματα χωρίζονται σε ομαδικά εδάφους και ομαδικά οργάνων. Η δομή των προγραμμάτων είναι μια ομάδα οπου όλοι οι ασκούμενοι εκτελούν στον ίδιο ρυθμό μια σειρά επιλεγμένων ασκήσεων υπό την καθοδήγηση του δασκάλου. Στο έδαφος χρησιμοποιείται η βασική τεχνική της μεθόδου συνδυασμένη με δαχτυλίδια, μπάλες μικρές, ρολό ισορροπίας κ.α. Στο τμήμα των οργάνων ασχολείστε αποκλειστικά με τα αυθεντικά όργανα της μεθόδου, universal reformer, barrels, springs, cadillac, wunda chair. Η αίθουσα διαθέτει όργανα για όλους τους μαθητές, και ο καθένας χρησιμοποιεί το δικό του στην ώρα του μαθήματος.

Τι να περιμένω μετά το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα;

Έχοντας ολοκληρώσει το δοκιμαστικό μάθημα θα νιώθετε πως σχεδόν δεν έχετε κάνει τίποτα! Τέλεια! Αυτό χρειάζεται το σώμα για αρχή. Να ξεκουραστεί, να τεντωθεί και να αποφορτιστεί από την ένταση που έχει συσσωρεύσει χρόνια τώρα. Το βάρος από την πλάτη σας θα έχει φύγει και η μέση σας θα μπορεί να κινείται ελεύθερα χωρίς να καταπονεί τα ισχία και τα πόδια. Θα νιώσετε την επίδραση της σωστής άσκησης στην περιοχή της κοιλιάς με την αίσθηση πως έχει μαζέψει, γιατί υπάρχει ο σωστός τρόπος να κάνετε κοιλιακούς και να σας ...αρέσει! Ο βραδινός σας ύπνος θα είναι απαλλαγμένος από την σωματική κούραση και οι αναπνοές που έχετε κάνει έχουν οξυγονώσει όλο το σώμα και το μυαλό σε κάθε κύτταρο του. Μόλις κάνατε ένα θαυμάσιο δώρο στον εαυτό σας. Συνεχίστε και το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί!

Πόσο συχνά να γυμνάζομαι;

Προτείνουμε να γυμνάζεστε εβδομαδιαία τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μια καλή συχνότητα για να μπείτε σε πρόγραμμα. Έχοντας σταθερή παρουσία στα μαθήματα σε σύντομο διάστημα θα δείτε τις αλλαγές που επέρχονται στο σώμα, στην στάση σας και στην διάθεση σας. Έχοντας υιοθετήσει την συνήθεια της άσκησης μπορείτε να διαφοροποιήσετε την συχνότητα των μαθημάτων σας σε τρείς φορές εβδομαδιαίως, που είναι και το ιδανικό. Μπορείτε να ορίσετε το πρόγραμμα σας σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί, σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο σας. Στα studios μας το πρόγραμμα είναι ευέλικτο γιατί η άσκηση σας εξατομικεύεται μέσα στα ομαδικά μαθήματα. Αυτό σας δίνει πληθώρα επιλογών για να δημιουργήστε το προσωπικό σας ωράριο και να το τηρείτε. Μην χάνετε χρόνο, σήμερα μπορείτε να βρείτε τον δικό σας χώρο ευεξίας και άσκησης.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Πολύ μαθητές έχουν την ανάγκη να προσεγγίσουν την μέθοδο Pilates αρχικά μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα και στην συνέχεια να ενσωματωθούν στα ομαδικά. Σε αυτήν την περίπτωση οι ώρες των μαθημάτων σας ορίζονται με τον δάσκαλο που θα σας κάνει το μάθημα και εσάς. Οι ώρες ποικίλουν ανάλογα με το πρόγραμμα του δασκάλου και τις ώρες που υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.

Γιατί να προτιμήσω τα ιδιαίτερα μαθήματα;

Η ολοκληρωτική προσωπική επαφή του δασκάλου με τον μαθητή και η ευχέρεια του χρόνου που έχετε δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα πιο εντατικό, προσαρμοσμένο στους ατομικούς σας στόχους σας ή τις ειδικές ανάγκες σας;

Θεραπευτικό Pilates

Στα studios ARTaction Pilates η βάση της διδασκαλία μας είναι και θεραπευτική. Πολλοί νιώθουν δυσκαμψία στην πλάτη, ενόχληση στην μέση, βάρος στον αυχένα, κούραση στα χέρια από τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο. Εάν έχετε τραυματιστεί ή έχετε ολοκληρώσει τις φυσιοθεραπευτικές σας συνεδρίες, ο καταλληλότερος τρόπος ενδυνάμωσης και ουσιαστικής αποκατάστασης είναι η μέθοδος Pilates. Σημαντική πρόοδος σημειώνεται σε χρόνιες συνθήκες όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, οι μετεγχειρητικές περίοδοι, οι ορθοπεδικές επεμβάσεις στο ισχίο ή το γόνατο κ.α. Έρευνες δείχνουν ότι το Pilates μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία. Συζητήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόγραμμα θεραπείας.

Κερδίστε από τις προσφορές!

Τώρα έχετε βρει την γυμναστική που σας ταιριάζει. Κερδίστε επιπλέον μαθήματα από τις προσφορές των τριπλών ή πενταπλών πακέτων που θα βρείτε στα studios και επενδύστε στον εαυτό σας! Επιπλέον κάθε studio μπορεί να έχει επιμέρους εποχιακές προσφορές ή μειωμένες τιμές για ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες. Ρωτήστε και ενημερωθείτε.

Σε μας η άσκηση σας είναι προσωπική μας υπόθεση

 

ARTaction Pilates Θεσσαλονίκη   2310 517 334

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ PILATES ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ 2019 - 2020

 • Επιπεδο 1 - Professional Training Clinical Pilates level 1 - ARTaction Pilates 

  επίπεδο ασκησιολογίου, βασικό και μεσαίο (basic – intermediate)

 •  Mat Work 1: Σάββατο & Κυριακή 21 & 22 Σεπτεβρίου  12:30πμ - 20:30μμ

 •  Mat Work 2: Σάββατο & Κυριακή 5 & 6 Οκτωβρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Reformer: Σάββατο & Κυριακή 2 & 3 Νοεμβρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Cadilac: Σάββατο & Κυριακή 11 & 12 Ιανουαρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Barrels: Σάββατο & Κυριακή 14 & 15 Μαρτίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Wunda Chair: Σάββατο & Κυριακή 2 & 3 Μαίου  12:30πμ - 20:30μμ
 • Επιπεδο 2 - Professional Training Clinical Pilates level 2 - ARTaction Pilates 

  επίπεδο ασκησιολογίου, μεσαίο και προχωρημένο (intermediate - advance)

 •  Mat Work 1: Σάββατο & Κυριακή 19 & 20 Οκτωβρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Mat Work 2: Σάββατο & Κυριακή 23 & 24 Νοεμβρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Reformer: Σάββατο & Κυριακή 7 & 8 Δεκεμβρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Cadilac: Σάββατο & Κυριακή 8 & 9 Φεβρουαρίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Barrels: Σάββατο & Κυριακή 28 & 29 Μαρτίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Wunda Chair: Σάββατο & Κυριακή 23 & 24 Μαίου  12:30πμ - 20:30μμ
 •  Εισηγητής: Χριστίνα Πολύζου, master Pilates Trainer, δημιουργός του συστήματος ARTaction mind-body-spirit Evolution
 •  Χώρος διεξαγωγής: ARTaction Pilates Κ.Δ.Β.Μ. 1, Θεσσαλονίκη
 •  Πληροφορίες: 2310 517334

Πληροφορίες

Studios

Newsletter